Van hovenier naar
hovenier historisch groen

Ben je student of docent bij de opleiding Hovenier Historisch Groen? Dan kun je hier inloggen voor de digitale leeromgeving van deze NCE-opleiding:

Over het Nationaal Centrum Erfgoedopleidingen

Het Nationaal Centrum Erfgoedopleidingen is opgericht om de toekomst van het restauratievakonderwijs veilig te stellen en weet zich gesteund door vele personen en organisaties uit de restauratie-, bouw- en onderwijssector. Het NCE werkt nauw samen met de restauratiebranche, het onderwijs en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, om voor zo veel mogelijk restauratiedisciplines goede opleidingen en keuzedelen te ontwikkelen, die aansluiten bij de behoefte van de restauratiesector en dus op de arbeidsmarkt. We zorgen daarbij ook voor goede docenten, dat wil zeggen dat de docenten hun sporen hebben verdiend in de restauratiebranche. Ook wil het NCE geïnteresseerde jongeren en restauratie-/erfgoedprofessionals helpen een keuze te maken uit het ruime aanbod van opleidingen en cursussen.

Voor meer informatie over het NCE: www.erfgoedopleidingen.nl

Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO)

Het Nationaal Centrum Erfgoedopleidingen staat voor kwaliteit en is daarom lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Het NCE heeft de procedure om het NRTO-keurmerk te verkrijgen, succesvol doorlopen en voert met trots dit keurmerk, dat getuigt van kwaliteit en professionaliteit. Het keurmerk geeft de studenten van alle NCE-opleidingen zekerheid rond algemene voorwaarden, een gedragscode en een gedegen klachtenregeling.

Voor meer informatie over de NRTO: www.erfgoedopleidingen.nl/nrto